Ecstaticd Dance NL

Ecstatic Dance Agenda Nederland

Ecstatic Dance Nederland - Overzicht van Ecstatic Dance in Nederland Esctatic Dance Main Menu

Ecstatic Dance Delft

Lekkere work-out, actieve meditatie, of helemaal uit je dak gaan met leuke mensen: Ecstatic Dance Delft heeft het allemaal! Of je nu op de tweede zondagochtend van de maand of op de vierde vrijdagavond van de maand komt.

We starten met indansen en een warming-up ceremonie om de spieren los te maken en contact te maken met elkaar. Daarna dans je jouw dans op jezelf of met andere dansers, in een doorgaande muziekflow van de dj. Bij Ecstatic Dance Delft zijn dat afwisselend dj Erik Ecstatic, dj Saryo en dj Eva Bergerová. Alle drie hebben ze hun eigen stijl, en alle drie zorgen ze voor afwisseling in ritme en gevoel, zodat je heel gevarieerd kunt dansen en in de dans alles kunt uiten wat in jou leeft op dat moment.

Programma *

Iedere tweede zondag van de maand: 10.30 uur indansen, 11.00 uur warming up ceremonie en Ecstatic Dance Journey, 13.00 uur thee en aansluitend potluck lunch om elkaar beter te leren kennen (optioneel, neem wat te eten mee voor jezelf of om te delen).

Iedere vierde vrijdag van de maand: 19.30 uur indansen, 20.00 uur warming up ceremonie en Ecstatic Dance Journey, 22.00 uur thee en napraten.

Prijs *

Prijs aan de deur: € 15 per keer (pinnen mogelijk) – check www.dansenindelft.nl voor prijzen van strippenkaarten en speciale (online) kortingsacties.

Site *

Facebook: www.facebook.com/ecstaticdancedelft

Locatie*

Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272, Delft. Gratis en ruim parkeren op het terrein. Met het OV ongeveer 16 minuten lopen vanaf treinstation Delft Zuid. Kom je van ver? In de historische binnenstad van Delft is het op vrijdag koopavond en op zondag koopzondag, dus als je wilt, kan je er meteen een dagje uit van maken.

E-mail

Saryo van Lakerveld: saryo@kpnmail.nl

Anita Boone: anitaboone@outlook.com 

* deze informatie is met zorg samengesteld, maar om teleurstellingen te voorkomen, controleer altijd op de site of facebook pagina van het evenement zelf wat de tijden zijn en of de locatie nog klopt. 

Atom

Powered by IgniteMe.NL