Ecstaticd Dance NL

Ecstatic Dance Agenda Nederland

Ecstatic Dance Nederland - Overzicht van Ecstatic Dance in Nederland Esctatic Dance Main Menu

Ecstatic Dance - Den Bosch

Ecstatic Dance is een enorm vrije dans-expressie, waarin je na een inleidende workshop van ongeveer een half uur helemaal kunt losgaan in wat jouw lijf en jouw emoties voelen op 2,5 uur durende non-stop high level muziek, op je sokken of je blote voeten. De hele avond kun je thee en water nuttigen.

Alcohol en drugs/middelen zijn ten strengste verboden. Ook is het in de danszaal niet toegestaan om te praten, wel mag je geluiden maken en je 'stem' laten horen. Dit is om helemaal met jezelf in verbinding te gaan. Alle emoties mogen ge-uit worden: lachen, huilen,
boosheid, verdriet.. laat het los in de dans, in de muziek. Je bent vrij om bij jezelf te blijven of met anderen in contact te gaan in de dans, in de beleving, doch met respect voor jezelf en elkaar. Het is een soort mediatieve dans, die je doet voor jezelf:
je eigen innerlijke 'dans'.

Wil je tussendoor even rusten? dat kan, je kunt langs de kant zitten waar 'zit-plaatsen' gecreeerd zijn, of even buiten de danszaal op adem komen. Je bent vrij om je te bewegen zoals dat voor jou fijn voelt.

Ecstatic Dance is voelen en zijn wie je bent in de dans en de beweging, het gaat verder dan dansen alleen. One big playing garden for grown ups on the dance floor - ! You have to feel it - Dance like you never danced before, every body can dance - you just have to move your body and soul on the dance floor and feel the energy. You will never dance as before. Enjoy!!! - it is amazing

Tijden*

Doors open: 19.30
Doors closed: 20.00 starting the workshop 20.30 - 22.30 dance

Picknick and sharing after 22.30 uur

Om de maand : kijk op de site www.indigodans.nl voor de data.

Locatie*

Den Bosch,
St.Josephstraat 18

Ecstatic Dance: grote zaal op de begane grond: linksachter

Prijs*

Entree slechts 15 euro inclusief water, thee en een aantal lekkere hapjes tesamen op het einde.

Site/Contact

www.indigodans.nl

facebook : https://www.facebook.com/Ecstatic-Dance-Den-Bosch-1588340274615392

Email : indigodans@outlook.com


* deze informatie is met zorg samengesteld, maar om teleurstellingen te voorkomen, controleer altijd op de site of facebook pagina van het evenement zelf wat de tijden zijn en of de locatie nog klopt.

Atom

Powered by IgniteMe.NL