Ecstaticd Dance NL

Ecstatic Dance Agenda Nederland

Ecstatic Dance Nederland - Overzicht van Ecstatic Dance in Nederland Esctatic Dance Main Menu

Ecstatic Dance - Purmerend

Hoe ziet deze ervaring er eigenlijk uit? Krijg je ook die beelden van bevrijdende beweging, geweldige verbindingen, een top gevoel van een goed gevoel, geweldige vibes, warme kleuren, ontspannende gedachten, geweldige melodieën? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je.
We nodigen je uit voor een geweldige ervaring ... Ecstatic Dance!

Wat is Ecstatic Dance?

Het is een unieke danservaring waarbij we - onder muzikale begeleiding - op verkenning gaan, en onze grenzen opzoeken.
Er zijn 3 eenvoudige basisrichtlijnen bij Ecstatic Dance: "No Shoes, No Booze, No Chit Chat". Op deze manier maken we een verbinding met de aarde via onze voeten, communiceren we authentiek via ons lichaam en vieren we het leven in al zijn aspecten! De E.D. dansavond/middag begint en eindigt met een kleine ceremonie waarin we tijd en ruimte maken om onszelf te verbinden met onszelf, de anderen, de tempel waarin we dansen, de muziek, onze intenties en alle andere extatische danscirkels over de hele wereld. Bovendien ben je volledig vrij om je eigen stroom te volgen. Wij verwelkomen u precies zoals u nu bent.

Tijden *

inloop 19:00 hr start 19:30

Locatie *

Pop&cultuurpodium P3 Purmerend

Purmersteenweg 17/19

Prijs *

10,- (early bird)/ 15,- (Deur)

Site *

https://www.facebook.com/ecstaticdancepurmerend/

* deze informatie is met zorg samengesteld, maar om teleurstellingen te voorkomen, controleer altijd op de site of facebook pagina van het evenement zelf wat de tijden zijn en of de locatie nog klopt.

Atom

Powered by IgniteMe.NL